Hotel Karmel

Hotel Karmel is gevestigd in een oud Karmelietessenklooster op de Grote Markt van Herentals. Het klooster is opgericht in 1921 en heeft bijna 100 jaar dienst gedaan. Na het overlijden van zuster Marie-Jeanne besloten de twee laatst overgebleven karmelietessen Teresa en Bernadette in juli 2006 naar de Karmel van Moerkerke te trekken. Wij vonden dit de uitgelezen kans om hun werken van barmhartigheid verder te zetten onder de vorm van hotelkamers.

Rastelli Group

Sinds 2010 is het voormalig karmelietessenklooster in handen van de familie Rastelli en werd het volledig gerenoveerd tot een eigentijds viersterrenhotel, waarin klassieke elementen behouden werden. De decennialange ervaring van de familie Rastelli met hotels in Diest, Lier, Heist-op-den-Berg en Tervuren staat borg voor een gastvrij en verzorgd verblijf in Hotel Karmel.

Faciliteiten

Hotel Karmel biedt haar gasten een spa-ervaring en wellnessconcept aan in het historische kader van het voormalige klooster. Geniet van ons verwarmd binnenzwembad, kom tot rust in onze luxueuze sauna of in onze relaxerende hammam. Mag het wat meer zijn? Onze gasten kunnen op verzoek gebruik maken van onze kwaliteitsvolle fitnesstoestellen.

Fitness
Zwembad
Sauna & Hammam
Bar/Lobby
Airconditioning
Privé Parking